ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԷԿՈՆՈՄԻԿԱՅԻ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅՈՒՆ

ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ ԵՎ ՉԱՓԱԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ԱԶԳԱՅԻՆ ՄԱՐՄԻՆ

ՏԱՌԱՏԵՍԱԿԻ ՉԱՓՍԸ

A
A
A

Ստանդարտների կատալոգ

ԳՕՍՏ 25555.1-2014
Վերնագիր Մրգերի և բանջարեղենի վերամշակման մթերքներ. Ցնդող թթուների որոշման մեթոդ
Կարգավիճակը Գործող
Ընդունված է ՀՀ "Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ" ՓԲԸ 2004
32-Լ
ՀՀ ընդունելու ամսաթիվ 2015-06-19
Գործարկման թվականը 2016-01-01
Մշակողը և հասցեն
Կատեգորիա ԳՕՍՏ - միջպետական ՆՓ
Դասակարգում 67.050
ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ
Սննդամթերքի ստուգման և վերլուծության ընդհանուր մեթոդներ

Դասակարգում 67.080
ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ
Մրգեր, բանջարեղեն

Վկայակոչումներ "-" =  Ոչ ստանդարտ հղումներ
  Հղման տիպ Ստանդարտ
-  փոխարինված ԳՕՍՏ 25555.1-82
Գրանցման ամսաթիվը 2015-06-19
Գրանցման № 3494-2015
Էջերի քանակը
Տեղեկատվության աղբյուր Տեղեկատու №2-2015
Բնագրի լեզուն Ռուսերեն
Թարգմանված է
Հանգուցային բառեր
Փոփոխությունները ՆՓ-ի Չի փոփոխվել
Արժեքը ՀՀ դրամով (ներառյալ ԱԱՀ) 3600