Ստանդարտների կատալոգ
ԳՕՍՏ 34150-2017 | |||||||
Վերնագիր | Կենսաբանական անվտանգություն. Հումք և պարենամթերք. Բուսական ծագման գենետիկորեն ձևափոխված մարմինների նույնականացման մեթոդ կենսաբանական միկրոչիպի կիրառմամբ | Կարգավիճակը | Գործող | ||||
Ընդունված է ՀՀ | "Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ" ՓԲԸ 2004 | ||||||
№ | 48-Լ | ||||||
ՀՀ ընդունելու ամսաթիվ | 2018-07-19 | ||||||
Գործարկման թվականը | 2018-09-01 | ||||||
Մշակողը և հասցեն | |||||||
Կատեգորիա | ԳՕՍՏ - միջպետական ՆՓ | ||||||
Դասակարգում |
67.060 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Հատիկավորներ, լոբազգիներ և դրանց մշակումից ստացվող մթերք |
||||||
Դասակարգում |
67.080 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Մրգեր, բանջարեղեն |
||||||
Դասակարգում |
67.100 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Կաթ և կաթնամթերք |
||||||
Դասակարգում |
67.120 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Միս, մսամթերք և այլ կենդանական մթերք |
||||||
Դասակարգում |
67.140 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Թեյ, սուրճ, կակաո |
||||||
Դասակարգում |
67.160 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Խմիչքներ |
||||||
Դասակարգում |
67.180 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Շաքար. Մթերքներ շաքարից. Օսլա |
||||||
Դասակարգում |
67.190 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Շոկոլադ |
||||||
Դասակարգում |
67.200 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Սննդայուղեր և սննդաճարպեր. Ձիթատու կուլտուրաների սերմեր |
||||||
Դասակարգում |
67.220 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Համեմունք. Սննդային հավելույթներ |
||||||
Դասակարգում |
67.230 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Սննդամթերքի կշռածրարում և խոհարարական մշակման ենթարկված սննդամթերք |
||||||
Վկայակոչումներ |
"-" = Ոչ ստանդարտ հղումներ
|
||||||
Գրանցման ամսաթիվը | 2018-07-19 | ||||||
Գրանցման № | 5610-2018 | ||||||
Էջերի քանակը | |||||||
Տեղեկատվության աղբյուր | Տեղեկատու №3-2018 | ||||||
Բնագրի լեզուն | Ռուսերեն | ||||||
Թարգմանված է | |||||||
Հանգուցային բառեր | |||||||
Փոփոխությունները ՆՓ-ի | Չի փոփոխվել | ||||||
Արժեքը ՀՀ դրամով (ներառյալ ԱԱՀ) | 6000 |