Ստանդարտների կատալոգ
ԳՕՍՏ 34383-2018 | ||||
Վերնագիր | Շոկոլադային, խոհարարական և ճարպային ջնարակներ և զանգվածներ ձևավորման համար. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ | Կարգավիճակը | Գործող | |
Ընդունված է ՀՀ | "Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ" ՓԲԸ 2004 | |||
№ | 146-Լ | |||
ՀՀ ընդունելու ամսաթիվ | 2019-12-11 | |||
Գործարկման թվականը | 2020-01-01 | |||
Մշակողը և հասցեն | ||||
Կատեգորիա | ԳՕՍՏ - միջպետական ՆՓ | |||
Դասակարգում |
67.140.30 ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Թեյ, սուրճ, կակաո Կակաո |
|||
Վկայակոչումներ |
"-" = Ոչ ստանդարտ հղումներ
|
|||
Գրանցման ամսաթիվը | 2019-12-11 | |||
Գրանցման № | 6096-2019 | |||
Էջերի քանակը | ||||
Տեղեկատվության աղբյուր | Տեղեկատու №4-2019 | |||
Բնագրի լեզուն | Ռուսերեն | |||
Թարգմանված է | ||||
Հանգուցային բառեր | ||||
Փոփոխությունները ՆՓ-ի | Չի փոփոխվել | |||
Արժեքը ՀՀ դրամով (ներառյալ ԱԱՀ) | 8000 |